lunes, 6 de abril de 2009

Per realitzar l'activitat he escollit la cançó "un dia en el mundo" de Vetusta Morla.
He obert l'audicity i gràcies aquest programa l'he pogut editar.

El primer pas que he realitzat a sigut retallar la cançó ja que era molt llarga fent un efecte de Fade In al principi i un Fade Out al final del tros que he decidit penjar.

Entre mig dedl tros e silenciat un tros per poder grabar-me dient el nom de la cançó i el del cantant. Per realitzar-ho e seleccionat el tros on volia deixar un espai per grabar la meva veu, seguidament e generat un silenci i en aquest silenci me grabat yo, d manera que després de sentir la meva veu la cançó continua. Perquè quedès millor he posat un Fade Out al final de la primera part i un Fade In al principi de la segona. Entre part i part és on s'escolta la meva veu.

Me registrat a la web: www.goear.com i he penjat la cançó allà. Gràcies aquest pas he pogut penjar la cançó, també, al meu blog, ja que aquest et dóna una pàgina web que la introdueixes a una pestanya que posa: "Modifica l'Html" del teu blog, la direcció que et dona el goear a un apartat que diu: "This song in your site", i directament ja et surt el reproductor al teu blog.

Si voleu entrar a la pàgina on està penjada la caçó és:
http://www.goear.com/listen/d41d16f/Un-dia-en-el-mundo-Vetusta-Morla

Sinó la podeu escoltar directament des d'aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario