lunes, 4 de abril de 2011

El tweetdeck



TweerDeck és una aplicació d'escriptori creada per a xarxes socials com Twitter, Facebook, LinkedIn, MySpace, Google Buzz y Foursquare. hi ha versió per escriptori, extensió per a Chrome, per ipad, per iphone, etc.
Aquest és un programa que disposa d’una interfície molt senzilla amb la que podrem crear una columna per cada compte que tinguem. Aquestes, es podran modificar en tot moment, desplaçant-les a l’esquerra o la dreta depenent de la prioritat que les hi vulguem donar. A més, no tindrem cap limitació a l’hora de crear columnes noves ja que també disposa d’una barra d’scroll a la part inferior amb la que ens podrem desplaçar en tot moment per l’aplicació.

A l’hora de crear les nostres pròpies publicacions, només haurem d’escriure el que vulguem en un camp de text a la part superior del programa i escollir en quins comptes volem que aparegui. A més, podrem afegir-hi imatges, vídeos o el contingut multimèdia que desitgem, y podrem traduir el nostres text a l’idioma que vulguem. També disposa d’una aplicació amb la que programar quan volem que es publiqui el nostre missatge.

A més de tot això, podrem editar l’aparença del programa al nostre gust, canviant els colors principals quan vulguem.

És compatible amb Facebook, Twitter i Google Buzz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario