miércoles, 22 de abril de 2009

Creació del video


Per creae aquest video hem seguit una sèrie de pasos:
1. Primer de tot ens vam reunir totes les membres del grup i vam grabar deu minuts de vídeo sense seguir cap tipus d'ordre, és a dir, anàvem grabant les escenes sense ordre.
2. El següent pas va ser passar el vídeo a l'ordinador i concretament al programa Studio.
3. Amb aquest programa hem realitzat tots els canvis i efectes del vídeo. Vam ordenar les imatges i vam eliminar les que no ens servien.
4. Vam escollir la cançó que voliem que hi haguès a cada imatge, retallant-la si feia falta.
LA cançó o la sequència es pot retallar fent doble clic sobre d'aquesta. Quan fem doble clic se'ns obre una aplicació que, de manera molt senzilla, podem retallar la canççó i la seqüència.
5. Un cop tenim el vídeo ordenat i amb la música corresponent, apliquem els efectes que volem.

Quan ja hem aplicat els efectes el guardem com archiu Windows Multimedia i amb alta calitat i el pengem a www.youtube.com . Per fer-ho ens hem de registrar. Per mirar el vídeo podem anar a www.youtube.com i buscar-ho com a: Vídeo llibre NTAE, o bé mirar-lodirectament des del meu blog.

domingo, 19 de abril de 2009

intentant grabar una cançó tallada per l'audicity amb format mp3.............
a la classe tot és molt senzill,
un cop a casa es quan realment veus tots els inconvenients que té el programa....

lunes, 6 de abril de 2009

Per realitzar l'activitat he escollit la cançó "un dia en el mundo" de Vetusta Morla.
He obert l'audicity i gràcies aquest programa l'he pogut editar.

El primer pas que he realitzat a sigut retallar la cançó ja que era molt llarga fent un efecte de Fade In al principi i un Fade Out al final del tros que he decidit penjar.

Entre mig dedl tros e silenciat un tros per poder grabar-me dient el nom de la cançó i el del cantant. Per realitzar-ho e seleccionat el tros on volia deixar un espai per grabar la meva veu, seguidament e generat un silenci i en aquest silenci me grabat yo, d manera que després de sentir la meva veu la cançó continua. Perquè quedès millor he posat un Fade Out al final de la primera part i un Fade In al principi de la segona. Entre part i part és on s'escolta la meva veu.

Me registrat a la web: www.goear.com i he penjat la cançó allà. Gràcies aquest pas he pogut penjar la cançó, també, al meu blog, ja que aquest et dóna una pàgina web que la introdueixes a una pestanya que posa: "Modifica l'Html" del teu blog, la direcció que et dona el goear a un apartat que diu: "This song in your site", i directament ja et surt el reproductor al teu blog.

Si voleu entrar a la pàgina on està penjada la caçó és:
http://www.goear.com/listen/d41d16f/Un-dia-en-el-mundo-Vetusta-Morla

Sinó la podeu escoltar directament des d'aquí.